2011. augusztus 10., szerda

Janet Evanovich - A szingli fejvadász 1.

Stephanie Plum bizony nem mondhat magáénak szerencseszériát mostanság: (volt) férjét rajtakapta az ebédlőasztalon a szomszédasszonnyal, fehérnemű-felvásárlói állása pedig megszűnt létezni, arról nem is beszélve, hogy elmúlt harminc, és még mindig óvodáskori szerelméről, Joe Morelliről fantáziál. A válást és a kesergést leszámítva mit tehet ilyenkor az ember lánya, hogy változtasson az életén? Nos, Stephanie magándetektívnek áll, és valóban, nem sok unatkoznivalója akad ezután, hisz a helyi rosszfiúkra, Jimmy Alphára és a cimboráira kell vadásznia, ami bizony teljes embert igénylő foglalatosság…
kello.hu


Csak azért kezdtem el mert nagyon olvashatnékom volt de egy kielégítő e-bookot se találtam ami érdekelt volna.Ezt a szépséget meg egy-két hete vettem akciósan.Abszolút megérte, annyira tetszik! Folytatást,folytatást!
Az elején annyira át tudtam érzeni a félelmeit,ahogy görcsbe rándul a gyomra a félelemtől, a riadtság, mert én is ilyen vagyok, de aztán átvált kemény csaj stílusba és azt már nem tudtam átérezni, csak élvezni, persze azért előkerül a törődésre vágyó női lélek is.
Bírom az írónő stílusát,jók a karakterek, és nem érzem azt hogy húzza a végkifejlettett miközben mégis. Írt bele tök hétköznapi meg csajos dolgokat és számomra ez még élvezhetőbbé teszi a történetet.Olyan jól meg van írva! 
5/5

1 megjegyzés:

Szilvamag írta...

Nekem is nagy kedvenc, sajnos csak négy rész jelent meg belőle.