2012. április 9., hétfő

Richelle Mead: A szukkubusz dala

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Georgina Kincaid, a gyönyörű könyvesbolti eladónő látszólag mindennapi életet él Seattle-ben. Reggelente a macskájával játszik, napközben elbűvölően csacsog a vásárlókkal, este pedig táncórákat ad barátainak, vagy éppen valamelyik környékbeli banda koncertjén lóg. Legjobb barátai két vámpír és egy kisördög. Ja, igen, ő maga pedig szukkubusz. Férfifaló, alakváltó démon, aki áldozatai gyönyöre közben elszívja életerejüket, s lelküket a kárhozat felé taszítja. Nem ma kezdte a pályát, mintegy 1600 éve, 16 évesen adta el a lelkét a halhatatlanságért, azóta csábítja a hímnemű halandókat, főnökei legnagyobb megelégedésére.
A hangulatos estéket azonban egy gyilkos zavarja meg, aki a halhatatlanokat vette célba, és aki ráadásul szerelmes vallomásnak szánt levelekkel bombázza Georginát. Angyalok, démonok, vámpírok és más különös lények bukkannak fel, és bár a pokol és a mennyek harca folyamatos, az örökkévalóknak ez meg sem kottyan…


Isteni volt!
Mead könyvei felüdülések, főleg ez volt az a király beszólásokkal. :)
Az ember ilyenkor különben is (jó könyv után) kedvet kap kicsit utána nézni a mitológiának, szóval amúgy is megéri elolvasni. :)

Izgalmas történetet kapuk jó karakterekkel.Nekem nincs semmi panaszom rá.
Várom már a fojtatásokat, én úgy tudom ez a sorozat 6 részes.

Itt egy szukkubusz életébe kapunk kicsi bepillantást és megismerjük barátait,udvarlóit, főnökeit meg persze a belőlük adandó problémákat is :)

Nagyon gyorsan fogyasztottam el a könyvet, este fogtam neki és hajnalba fejeztem be.Egyszerűen nem akartam lerakni. :D
Mead már kedvenc írónak van elkönyvelve Laurell K. Hamilton és Vavyan Fable mellett (persze vannak ott még sokan mások is)
Ez a könyv felnőtteknek íródott nem a tini közönségnek kifejezetten de persze mi ugyanúgy olvashatjuk nevethetünk rajta és rájöhetünk ki is az aki fenyegeti Georgina életét illetve kérné a szerelmét.
Egy szó mint száz:Olvassátok!!!

Kedvenc karakter:Carter,Sam,Georgina
Összegzés: 5/5
Köszönöm a könyvet az Agave kiadónak!

0 megjegyzés: