2012. április 5., csütörtök

Michael Grant: Köddé váltak

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Egy szempillantás alatt mindenki eltűnt.
Kivéve a fiatalokat: a kamaszokat. Csak a középiskolások maradtak, rendőrök nélkül, orvosok, szülők nélkül. Éppilyen hirtelen megszűntek a telefonvonalak, az internet, a tévéműsorok. Nem lehet kideríteni, mi történt. Nincs, aki segítene.
Felüti a fejét az éhezés. Terjed az erőszak. Egy sötét alak ólálkodik a fiatalok körül. Az állatok átalakulnak. Maguk a kamaszok is új képességekre tesznek szert – sosem látott, veszélyes, halálos erőkre – amik napról napra növekednek.
Veszélyekkel teli, új világ születik. Csoportok alakulnak, nő az összecsapás esélye. A külvárosi fiúk összefognak a gazdag kölykök ellen. Az erősek a védtelenek ellen. És fogy az idő: a születésnapodon te is el fogsz tűnni, mint mindenki más.


Nem igazán nyert meg ez a könyv.Azt nem tagadom, hogy jó a világ elképzelés meg az újdonsült képességek amelyek kialakultak a gyerekeknél, talán a fogalmazással volt  gond néhol, nem is tudom de csak a végére éreztem azt, hogy elkezd érdekelni de akkor már vége is lett.Lassan is haladtam vele. nem igazán érdekelt.
Szóval ha ki jön a folytatás lehet elolvasom de őt nem rakom a kedvenceim listájába.

Kedvenc karakter:Sam
Összegzés:3,5/5

0 megjegyzés: