2014. január 20., hétfő

Christina Lauren - Gyönyörű idegen

 
Miért ő? 
 Itt is lenne a folytatás, a Gyönyörű idegen, turném második könyve a túlfűtött erotikus könyvek világából.

 Fülszöveg:
Egy sármos angol playboy. Egy lány, aki végül élni akar. És egy titkos viszony, ami a lehető legélénkebb színekben mutatja meg magát.
A fiatal pénzügyi zsenit, Sara Dillont, csalja a pasija, ezért elköltözik New Yorkba, hogy minden komolyabb elkötelezettség nélkül egyszerűen jól érezze magát. Egy bárban találkozik egy ellenállhatatlan, szexi, brit fickóval, és belemegy az egyéjszakás kalandba. De az a mód – és a sebesség –,
ahogyan leolvadnak a gátlásai, megváltoztatja a férfihoz való viszonyát: alkalmi partnerből ő lesz számára a Gyönyörű Idegen.

Az egész város tudja, hogy Max Stella imádja a nőket, Wall Street-i rosszfiús sármja számtalan trófeát hozott már neki, de Sara hatására gondolkodott el először azon, hogy talán mégis van valaki, aki a hálószobán túl is a partnere lehet.
Annál, hogy olyan helyen találkozzanak, ahol bárki beléjük botolhat, csak egy dolog ijesztőbb Sara számára: az, hogy egy privát helyen túl közel kerüljön Maxhez.

A könyv előző részében Chloe és Bennet történetével ismerkedhettünk meg. Most Sara és Max van terítéken.

Érzelmileg Sara nagy változáson esik át, hisz úgy jött el Chicagóból, hogy a pasija fűvel fával megcsalta és hát hat éves kapcsolatból nem olyan  könnyű kilépni. Most egy kis kikapcsolódás kell neki, hogy helyrebillenjen. New York meg is hozza a hatását és kihozza a nőből a vadmacskát. Pár nappal a városba érkezése után barátnőivel elmennek egy buliba és ott ismerkedik meg Maxal. A férfit azonnal rabul ejti Sara, és édes mindegy a nő mit akar, Max döntött és úgy lesz ahogy azt ő elképzelte.

 
Be kell valljam ez a rész jobban tetszett mint a sorozat első része. Nem tudom mi az amit az írónő változtatott, talán a női karakter valósághűbb számomra és sokkal több érzelem, szenvedély jelent meg itt. Érzékibb voltak ennek a párnak az együttléteik még ha extrémek is. Itt a vágy lüktető erő ami sodorja egymás felé szereplőinket, és bármennyire is próbál ellen állni az egyik fél, a másik szorosan tartja és vonzza magához vasakarattal. 


Igazán jólesett az előző részéhez képest, felüdített, kikapcsolt. Lehet, hogy csak azért érzem jobbnak mert az előző könyv volt a hangolódás és ok nélkül húztam le a másikat, de most így érzem.
Plusz ami jó pontokat ad még a könyvre számomra  az a fotózás kiélezése volt. Hogy képes volt írásban is átadni a képek szépségét, intimitását. Egy váll, egy csípő a megfelelő dolgokkal ezek a képek igazán felemelő érzést tudnak nyújtani annak aki ragaszkodik a képen látható testrész gazdájához.

Végeredményben engem megnyert az a könyv a maga módján.

A borító
Mint a Gyönyörű rohadéknál itt is nagyon jól eltalálták, hogyan kell megfogni az olvasót úgy, hogy ha a borítóra néz sejtessen valamit a könyv de ne rohanjon le. ;)

Összegzés: 4,5/5
Borító: 5/5
Kiadó: Lilith Könyvek

Kedvenc karakter: Sara, Max

0 megjegyzés: