2011. november 29., kedd

Riccehelle Mead - Vápírakadémia összefoglaló


Most egy sorozat összefoglaló jön, nem lesz olyan "bőbeszédű" amit a legjobb blogos tudna írni, ez csak olyan lesz amilyet én tudok.

Rose, Ő egy erős karakter akit mindenki megszeret, elfogad, elismer mert a tetteivel kivívja a tiszteletet.Nem omlik össze egy kis nyomás alatt, sőt akkor van csak elemében mert lételeme a baj.
Imádtam ezt a sorozatot.Van egy lezárása de én úgy olvasnám még! Még jó, hogy egy kapcsolódó sorozat ami most indult el mert ennek a nőnek iszom minden szavát.
Ahogy bánik a szereplőkkel,felépíti a világot,kuszálja a szálakat (és csak a legvégén jösz rá ki a gyilkos :D).Mindenki úgy fog hiányozni és fájt, hogy ilyen búcsút kellett vennünk Adriantól.Jó a Vérvonalakban némileg javul a helyzete de kérem ott is a befejezés töri ezer darabra kicsiny reményünket, hogy Adrian szíve rendbe jön.
Na de vissza a tárgyra, rengeteg akció van sok sok meglepetéssel,nem várt helyzetekkel és nem is olyan könnyű kitalálni néha a következő lépést.
Karaktereink voltak boldogok, vágyakozók, bosszúállók,szomorúak, féltékenyek és nagyon sok más érzés is dominált bennük.
Megint csak ismétlem magam, ez egy remek sorozat csodás, színes, élettel teli vagy éppen az nélküli karakterekkel.Mindenki fejlődik az állandó szereplőink közül de mi leginkább ugye Rose változásait látjuk.

Egy briliáns történet bontakozik ki előttünk és aki egyszer megszereti és nem irtózik a vámpíros könyvektől (bár ez nem épp tipikus vámpír könyv) az a rabja lesz.Ebben nincs nyálas romantika, rengeteg ömlengéssel, ebben a könyvben szerelem van! Szép érzésekkel, bár nem mindig mondják ki. Az olvasó lesz az első aki úgyis megtudja.És amikor beindul az akció csak úgy pörögnek az események észre se veszed és már 100 oldallal odébb vagy és amikor azt látod, hogy már csak pár lap van a végéig akkor nyugodsz csak meg ha a következő része már a másik kezedbe van.

Szóval aki még nem fanatikus az biztos nem olvasta még, ami azt jelenti, hogy mindenki olvassa el aki még nem tett meg, hogy fanatikus lehessen. :)Ugye tudtál követni? Csak olvasd és imádd! :)

0 megjegyzés: