2011. június 30., csütörtök

J. K. Rowling - Harry Potter és a Titkok kamrája

Harry Potter varázslónak született. Második tanéve a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában éppen olyan eseménydúsnak bizonyul, mint amilyen az első volt. Lekési a különvonatot, így barátai repülő autóján érkezik tanulmányai színhelyére. S a java csak ezután következik…

Folytatódik Harry története és aki eddig nem szerette meg, most megteheti.

Megint rémes nyara volt főhősünknek és éppen szobafogságát tölti (egy házimanó jóvoltából) amikor jön Ron és két bátyja egy repülő autóval és kiszabadítják Harryt.

A kalandok már akkor kezdetét veszik amikor a két jó barát nem tud átmenni az átjárón a vágányra ahonnan vonatuk indul. De az iskolába el kell jutni! És kipattan az isteni szikra a fejükből, hogy menjenek a kocsival.Minden szépnek és jónak tűnik, a landolásig. Ugyanis nem akármilyen fába csapódtak be,pont egy olyat találtak ami vissza üt.A fúriafűzbe.De ugye nem lenne minden olyan izgalmas ha néha napján le nem buknának.Most is megteszik.No és ki füleli le őket?Hát persze.Piton.
De ez nem szegi kedvüket így is sok sok kalandba keverednek.Megtudják mire is jó az a százfűléfőzet,a nyomozás itt is elmaradhatatlan,találkoznak egy nagy csúnya pókkal,napló titkot fejtenek és túl élnek egy nagyon nyálas tanárt...Meg még egyéb ingóságok :)

5/5

0 megjegyzés: