2014. január 31., péntek

Heti ismertető

Már vagy 4 éve olvastam de a szívembe zártam. Ez egy sorozat nyitókötete de önmagában is megállja a helyét. Fantasztikus könyv. Tuti, hogy írni fogok róla ha egyszer újra olvasom.

Jackie Collins: Kockázat
 Molyon 91% 



 Jackie Collins, Amerika egyik legnépszerűbb írónője ezzel a briliánsan szellemes, szórakoztató szabadszájúsággal megírt regénnyel vált igazán befutott szerzővé, New York-i padlásszobák, Las Vegas-i kaszinók, Beverly Hills-i hálószobák, napfénytől és szextől átforrósodó dél-franciaországi villák titkainak avatott ismerőjévé.
A fordulatos történet hőse, Gino Santangelő a forróvérű, jóképű fiatalember mindig mindenre kész: a törvényesség határán innen és túl lavírozva építi fel a kaszinókból, nyilvánosházakból, szállodákból álló birodalmát, s válik nincstelenből milliomossá.
Ám a legnagyobb kockázatot akkor vállalja, amikor a törvény szigora elől menekülve elhagyja Amerikát, s mindenét lányára, Lucky-ra bízza. Lucky éppúgy szereti az élet örömeit, a pénzt, a hatalmas veszélyt mint az apja. Ő is készen áll minden kockázatra….


0 megjegyzés: