2014. január 16., csütörtök

Gyönyörű rohadék az az a bunkó főnök és a belevaló gyakornoka


Miért ő? 
Sose volt az én típusom könyvekben a túlfűtött erotikus olvasmány, most mégis bevállaltam párat, hogy az ódzkodásom legyőzzem.Turném első könyve Christina Lauren - Gyönyörű rohadék című könyve.

Fülszöveg: 
Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív – és végtelenül dühítő – lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani – vagy akár nyíltan felrúgni – a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.


A Gyönyörű rohadékot könnyű olvasni.Szereplőink magabiztosak és az írásmód nagyon lendületes. Az más kérdés, hogy a karaktereket jobban is ki lehet volna dolgozni, túl felszínesek. Végig az reméltem, hogy csepegtet el több információt még az írónő Bennetteről és Chloeról.

Az erotikus leíró részeket eddig ha csak tehettem kerültem. De inkább magát a témát, mert egyszerűen nem tudtam hova tenni. Néha persze belefutottam és pont ez rontotta el a könyv varázsát általában. De voltak kivételek ez alól,mégis csak minimális. Talán ezért kerültem eddig az ilyen könyveket, de remélem ezek csak a nagy véletlenek voltak és találkozom olyannal is ami igazán tetszeni fog.
A Gyönyörű rohadék szex jelenetei nagyon részletesek, aki szereti a témát annak szerintem be fog jönni mert átadja azt amit meg akar jeleníteni.
 
A minimális elvárásaim  teljesített, na de közel nem nyűgözött le ez a könyv. Több cselekményt vártam tőle azon felül amit kaptam, és kevesebb káromkodást. Jó persze a kötelező ba***a meg és szo** le  után csak. Nekem ez is rontott az élvezeti értékén.
Minden negatívumát leszámítva viszont nem volt  rossz a könyv a maga témájában úgy gondolom.

Karakterek:
Bennett: Kevés, kevés, kevés! Ezt lehetne szajkózni. Alig tudunk meg róla valamit. A múltjából kapunk morzsákat de lényegében, hogy milyen a karakter amikor nem bunkó arról nem sokat. Először csak egy dugó gépnek mutatkozik aki szeret durvulni, de a könyv vége fele viszont megláthatjuk, hogy vannak érzései is elrejtve. Jó mélyen.

Chloe: Az ő karaktere is nagyon silány. Csak a könyv legelején normális meg néhol elszórtan, azon kívül csak egy szex mániás és ambiciózus  nő. Az ő érzelmei is felbukkannak de valahogy nekem ő is kevés volt.

Akik szimplán egy csöpp történettel kevert egy kávés kanál érzéssel megszórt, szexre kíváncsiak azoknak ajánlom.

A borító: 
Nahát az nagyon tetszetős. Épp csak egy kis csintalanságot sugall diszkréten. Tökéletes.

Következő része turnémnak a könyv folytatása a Gyönyörű idegen. Azért reménykedek a fejlődésben.

Összegzés: 4/5
Borító: 5/5
Kiadó: Lilith Könyvek

Kedvenc karakter: -

0 megjegyzés: