2012. június 11., hétfő

Laurell K. Hamilton: Végzetes flört

 

Történet:
Amikor Anita Blake, a dögös vámpírvadász találkozik megbízójával, Tony Benningtonnal, még tele van együttérzéssel. Ugyanis a férfinak nemrég halt meg a felesége, és Anita feladata az lenne, hogy a nőt reanimálja. Vagyis felélessze halottaiból.
Anita tud néhány dolgot életről és halálról, és tisztában van azzal is, mit jelent szeretni valakit. De azt is tudja, hogy amit ő nekromantaként fel tud ajánlani Tony Benningtonnak, az nem egészen az, amire a férfi vágyik. Mert az a teremtmény, akit Anita képes előhívni a néhai Mrs. Bennington sírjából, az nem a csodálatos Mrs. Bennington lesz. Sőt. Nagyon nagyon messze lesz a csodálatostól.


Nos, mindenki higgye el, az én legnagyobb sajnálatomra Anita közel se volt elbűvölő most.Sőt, kiakadtam Hamiltonra amiért csak ilyet volt képes írni.Jó, jó csak novella, de akkor is.
Rövid is volt,igazából csak egy kicsit kötött le, ez nem nyert meg.A Fogat fogért milliószor jobb volt.
Itt csak flört van meg sex plusz lesz egy új játékszere kedvenc vámpírvadászunknak.
Áááá ennél sokkal jobbat tud írni! Ne már!!!Ez a rész abszolút nem tetszett.Nincs igazi Anita Blake feelingje. Nincs meg az a hangulat amit elvárunk ettől a sorozattól.Csomó karakter nincs benne akit ismerünk csak Nathaniel,Jason és Micah.Nekem is Edward kell mint sokan másoknak és Jean-Claude. 
Próbálok pozitívumot keresni de nem megy.Nagyon ajánlom Hamilton néninek, hogy normális folytatást írjon most már mert össze akasztjuk a bajszunkat!


A könyvet köszönöm az Agave kiadónak!

Kedvenc karakter:Nathaniel
Összegzés:3/5

2 megjegyzés:

lex írta...

Régen imádtam az Anita Blake sorozatot, aztán körülbelül talán a 10. kötetnél letettem, mert úgy éreztem, hogy Hamilton egyre jobban elmegy a hatásvadászat túlzsúfoltság felé :/

Én bőven kiegyeztem volna Jean-Claude-dal és Richarddal, de velük együtt is már öt szeretőnél meg ki tudja hány rajongónál tart Anita XD

Lethia írta...

Én csak azért nem hagyom abba mert a történet és a cselekmény jó.Azt nagyon szeressem.Igaz, hogy már eléggé eldurvult náluk a sex téma, van ott szerető,rajongó, nagy a hárem. :D XD