2012. február 24., péntek

Nalini Singh: Vonzódás



Történet:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Sascha Duncan mentál. Mint fajának minden képviselője, ő is különleges mentális képességekkel rendelkezik és minden érzelmet, érzést száműzött az életéből. Sascha azonban más, mint népe többi tagja, és ezt a hibáját rejtegetnie kell.
Lucas Hunter alakváltó. Egyszerre ember és leopárd; az ösztönei, érzelmei és a falkája iránti szeretet vezérli.
A két faj eddig békében élt egymás mellett, most azonban háború fenyeget: egy mentál sorozatgyilkos szedi áldozatait az alakváltó nők közül. Lucas meg akarja találni a tettest, és ehhez Saschán keresztül szeretné megismerni az ellenség féltve őrzött titkait. Van azonban valami ebben a látszólag jéghideg lányban, ami lenyűgözi a férfiban lakó vadállatot. Csakhogy ez a vonzódás mindkettőjük vesztét jelentheti.

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!


Jól esett! De úgy igazán!Olvastam már tőle az Angyalvér és az Angyalcsók című könyvét.Ez hasonló mégis teljesen más.
Van egy jó világ és társadalom kiépítésünk plusz 3 fajunk.Ember, mentál és alakváltó.Megismerjük azt hogy hogy viszonyulnak egymáshoz és persze csodásan kidolgozott karaktereket kapunk.És nem csak egyet, kettőt, hanem többet, ha most nem is érezzük mélyen ez alapozza meg a folytatást akkor is.
Tetszik az, hogy milyen lelki vívódásai vannak Saschanak és hogy mindkettő főszereplőnknek története van.

Sose féltem attól ha egy könyvben a jövőbe vagyunk mert nem ért sose csalódás ahogy itt se.Ez a kis tényező csodásan belesimul a környezetbe.Egy kicsit ódzkodom az alakváltós könyvektől, néha nekem túl sok, de itt nem hál isten.Minden szépen mértékkel van és így a jó.Ami nálam ki tudja verni a biztosítékot az az erotika, de itt szépen még a határvonalon eltáncolt az író, az épp elég kategóriába.Nagyon remélem, hogy a folytatásba is ilyen szépen mértéket tud tartani belőle mert némely szerző ilyenkor átesik a ló túloldalára.

Kedvenc karakter: Sascha,Lucas
Összegzés:5/5

A könyvet köszönöm az Egmont kiadónak!!!