2011. december 16., péntek

Játék!Játék!Játék!

Könyvespolcomon Nagy rendezést tartottam ezért most egy kupacba itt vannak mellettem azok a könyvek melyek nem az én világom és arra gondoltam egy játék keretében új tulajdonost is avathatnának.
És most ég a pofámon a bőr de azt kell mondanom csak az vegyen részt kis játékomban aki tudja fizetni a postaköltséget mert nem 1-2 db könyvről van szó, azt gond nélkül feladom, hanem 12-ről.

Először is van egy romantikus packom ami 4 db könyvből áll:
- Theodora Green: A tenger asszonya
- Danielle Steel: Váratlan szerelem ( ő egy 1992-es kiadás, szóval nem mai csirke)
- Melissa Moretti: Az erdő lánya
- Sidney Lawrence: A kalóz asszonya

Szóval aki úgy érzi szeretné ha bármelyik könyv esetleg a tulajdona legyen, bátran írjon nekem az orihime@freemail.hu e-mail címre.
Dec 19.-ig lehet írni este 20.00-ig. Utána lesz a nagy sorsolás! :) És indul a következő menet!

2011. december 7., szerda

Ajándékom angyalkámtól

Mivel Pro híján vagyok ide biggyeszteném be drága angyalkámtól (@csenga) kapott könyvemet, itt is még egyszer elregélem mennyire köszönöm! :)) ( A könyvjelző nem látszik most, de hát elkezdtem olvasni a könyvet :))

2011. december 1., csütörtök

Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén



Éjangyal trilógia 2

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Kylar leszámolt orgyilkos életével. Az Istenkirály hatalomátvétele után a mestere, Durzo, és legjobb barátja, Logan halottak. Kylar új életet kezd: egy új városban, új barátokkal, új hivatással. Új életével új titkok kerülnek napvilágra és régi ismerősök keresik fel Kylart. A sok új rejtély közül csak egy, hogy Logan talán életben van. Kylart fájdalmas választások elé állítják: örökre kilép az árnyak közül, és békében él új családjával, vagy kockára tesz mindent, hogy végrehajtson egy utolsó, nagy megbízatást?


Elvileg a húzottamnak mentem megvenni a könyvet, meg is volt.De volt időm nézelődni (én balek!) és olyan kérdés elé állított a sors! Vagy A kiválasztottam vehettem volna meg vagy ezt.És hát látjuk ki nyerte meg a csatát.Ez olyan dilemma volt! Mind kettő sorozat isteni!Komor,szívszorító,kesernyés a boldogság múló pillanata ami már el is illant amint a szellője elérte kedvenceinket.

SPOILER VESZÉLY!

Az olvasó is kicsit meghal Kylarral, de nem akkor amikor tényleg meghal hanem akkor amikor elveszít mindent.
Logennal együtt jövünk rá hol az emberség határa ha életben akarsz maradni és hidd el, nagyon vékony reszketeg az a vonal.Mégis tudod, ha kikerül a Lyukból ő lesz a legjobb Király mert megtapasztalta a legszörnyűbb dolgokat amit ember átélhet.
Megtanulod elrejteni az érzéseid és csak cselekedni, csinálni azt amit kell különben meghalsz.És ha feléled benned egy olyan érzés amiről azt hitted már sosem érzed olyan mintha ujjá születnél tőle.De Vi lehet elrontja, mert olyat tett amit nem lehet már megváltoztatni és a szeretett férfi csak kényszerből szeretni.Vagy mégse? Ezt ő nem tudhatja.

Isteni ez a könyv.Jó sok minden kiderül most benne,de a VÉGE!!! Annyi kérdést ad újra!Az a ro**dt utolsó mondat.
Kedves olvasó, ha nem akarsz idegbajt kapni mielőtt egyáltalán elkezded olvasni a könyvet ne engedj semilyen csábításnak legyen bármilyen erős ne olvasd el az utolsó mondatot előbb a kelleténél mert csak akkor fogod igazán élvezni a könyvet.Én majdnem bele estem ebbe a csapdába de erőt vettem magamon és fölül emelkedtem :D(milyen magasztos vagyok XD).

Mindig lenyűgöz, hogy tud valaki ilyen jól íni.Ilyen világot és karaktereket építeni...Vagy lerombolni ugye.Nem is egy kedvencemet nyírta ki sec perc alatt.Még meg gyászolni se volt időm (vagy ahogy ott lenne leírva, a vér még fel se száradt*gonosz vigyor*) már újabb fejtörést okoz nekünk Brent.

Itt is sötét, komor hangulat lengi körbe a könyvet, bár jobban éreztem az első résznél mégis, itt is megvan a "varázsa". 
Annyira kell a következő rész!De hát ki tudja mikor jutok el odáig, hogy megveszem?Talán valaki meg lep vele :)

Kedvenc karakter:Kylar,Logan,Uly 
Összegzés: 5/5